Ús reproduim comunicació d’agraïment de l’Hospital Clínic per les donacions realitzades per tots vosaltres, sòcies i socis del Club, al participar a la #CursaIPSIpleClínic d’aquest passat dissabte. Comunicacions com aquestes ens omplen de satisfacció al comprovar que a més de ser un club esportiu, cuidem també l’àmbit social i solidari.
Gràcies a tot@s vosaltres per fer-ho possible
 
Benvolgut/da ,

Amb aquest escrit, vull agrair-vos la generositat i confiança dipositada en nosaltres en donar suport a la tasca que estem duent a terme a l’Hospital Clínic de Barcelona pel que fa a la lluita contra el coronavirus SARS-CoV-2,19.
Gestos solidaris com el vostre estan essent determinants per fer front a aquesta malaltia i ens estan ajudant a cobrir les despeses necessàries per combatre i frenar l’epidèmia, des de l’abordatge multidisciplinari de la infecció.
Com a hospital de referència en el diagnòstic i tractament d’aquest tipus de virus, hem destinat els primers fons rebuts a la posada en marxa de projectes de recerca, a l’adquisició d’equipament per al tractament de la malaltia i al desenvolupament i adquisició de respiradors per a les Unitats de Cures Intensives (UCI).
De manera concreta, els equipaments que hem adquirit són equips de monitorització de pacients i de suport vital per a les UCIs. També reactius per a fer proves PCR per a detectar la Covid-19, llits, equipaments per a nous dispositius de pacients, materials fungibles i Equips de Protecció Individual (EPIs).
Continuarem treballant cada dia per lluitar contra aquesta pandèmia i ho farem sempre al costat dels nostres pacients i també preparant-nos pel futur, per poder donar sempre resposta a qualsevol repte com aquest que ens pugui arribar.

Rebeu en nom de l’Hospital Clínic de Barcelona, de tots els professionals i, sobretot en nom dels nostres pacients i les seves famílies, el nostre sincer agraïment.

Atentament,

Josep M Campistol
Director General