Nova botiga online del CEME.

La nova botiga online del CEME ja està operativa, a través de l’acord amb la plataforma TeamSignia: https://www.teamsignia.com/product-category/ceme/

 

Accediu a la nova botiga

 

 

Tingueu en compte que és una botiga d’accés privat, cal posar la contrasenya: ceme2019 (en minúscules) per poder accedir al contingut de la botiga, consultar els productes disponibles i fer compres online.

 

 

Productes disponibles al web

Inicialment, hi ha aquests productes disponibles a la web:
 

 

 

**IMPORTANT** CODI DE DESCOMPTE PER A SÒCIES – SOCIS DEL CEME

Totes les sòcies – socis del CEME teniu accés a un descompte del 20% (veure preus resultants soci CEME a la taula de productes), fent servir un codi individual d’un sol ús.

Abans però de fer la compra per obtenir el CODI DE DESCOMPTE DEL 20%, a utilitzar quan feu la compra, cal enviar petició del mateix al CEME al correu: itpg1105@gencat.cat

 

El teu nom al producte CEME

A la botiga tens la opció de demanar posar el teu nom al model que producte que vulguis, posant el text exacte que voleu que hi figuri dins el requadre corresponent abans d’afegir el producte al carret de compra.
 
Aquesta opció té un cost addicional de 3€ + IVA per cada producte pel que demanis un text personalitzat.

 

Recollida de comandes a TeamSignia – Sabadell

Quan tingueu els productes escollits al carro de compra, podeu triar la opció d ́enviament a domicili (amb un cost) o podeu triar l’alternativa de recollir la comanda un cop estigui llesta (rebreu un email) al centre TeamSignia de Sabadell, situat al Passeig Gaudí número 17 codi postal 08203. Més informació d ́horaris i dades de contacte en aquest enllaç a Google Maps.
 
Per qualsevol dubte o aclariment referent als models, talles, procés de compra, procés d’enviament o recollida de comandes, o davant de qualsevol incidència, podeu contactar amb TeamSignia al telèfon 649 218 720 o l’email info@teamsignia.com.
 
Si vols proposar afegir nous productes per la pràctica del teu esport, no dubtis en enviar la teva proposta al CEME a la bústia electrònica itpg1105@gencat.cat

 

Si vols, pots descarregar tota la informació relativa a la nova botiga en pdf. aquí.