Salutació

Enguany organitzem el 18è Campus Multiesport per a nens i nenes entre els 6 i 14 anys, amb la il·lusió de tenir una estada inoblidable, com en les anteriors edicions per gaudir de l’esport i de l’aire lliure.

Els esports que treballem en aquest Campus bàsicament són la natació, el bàsquet, el futbol, el futbol-sala, l’handbol, l’hoquei i l’aeròbic, i activitats de lleure.

L’equip de monitors està format per un grup d’entrenadors titulats i de monitors qualificats amb experiència com a educadors físics.

L’objectiu és promocionar l’esport des de la base i fomentar la convivència, l’esperit de col·laboració i la companyonia. És per tot això que ens agradaria gaudir de la vostra confiança i començar a formar joves amb una consciència col·lectiva i esportiva.

Data: Del 1 al 10 de juliol de 2022
Lloc: Casa de Colònies del Vilà, Banyoles.

Descarrega’t aquí tota la informació necessària

Programa

Les activitats esportives diàries es realitzaran per grups i per edats.

En diversos dies i grups, s’aniran a fer activitats fora de la casa, al camp de futbol i piscina municipal del poble de Fontcoberta

Activitats complementàries

– Tallers i manualitats
– Sortida nocturna “Bivac”
– Excursions a l’entorn de l’Estany de Banyoles
– Sortida en kayac i bicicleta
– Dia 6 sortida al parc aquàtic de Marineland
– Dia 9 Festa final amb Barbacoa

Inscripcions

Documentació requerida

En finalitzar el procés d’inscripció, no oblideu enviar-nos un correu a itpg161@gencat.cat amb tota la documentació requerida. La podeu descarregar des d’aquí mateix:

> Descarrega Documentació XVIII Campus CEME 2022

No oblideu enviar-nos també una fotografia de cada nen/nena inscrits.

Dates inscripcions

Data d’inici de les inscripcions per a SOCIS DEL CEME: 21-4-2022

Data d’inici de les inscripcions per a NO SOCIS: 30-4-2022

Data límit inscripcions: 08.05.2022 o fins exhaurir les places disponibles. Les inscripcions dels No Socis estaran subjectes a la disponibilitat que hi hagi després de la inscripció dels Socis.

Un cop exhaurides les places, i si voleu comprovar si hi ha alguna vacant, podeu trucar a la secretaris del Club Esportiu Tel. 93 3002296 ext. 21788 aclariment.

:: Places exhaurides ::

Totes les places disponibles han estat ja venudes. Si voleu apuntar-vos per si fallés algun dels inscrits/tes, feu servir la llista d’espera si us plau.

Us voleu apuntar a la llista d’espera?

La inscripció inclou

– Estada a pensió completa del 1 al 10 de juliol de 2022
– Assegurança individual d’accidents
– Regal d’una samarreta i un pantaló del Campus

Preus de les inscripcions

> SOCIS CEME: 395€
(l’abonament es farà en un únic pagament)

> NO SOCIS: 440€
(l’abonament es farà en un únic pagament)

Els nens que certifiquin que pertanyen a una família nombrosa (amb inscripció de 3 ó més fills) tindran un descompte del 5%. El mateix descompte s’aplicarà a les famílies monoparentals, prèvia certificació en els dos casos El descompte es reintegrarà mitjançant transferència bancària.

Pagament: el podeu fer online amb la vostra targeta de dèbit o crèdit, en inscriure-us us demanarem les dades necessàries i al final del procés d’inscripció sereu redirigits a la pantalla de pagament.

En fer el pagament indicar clarament en el concepte el nom del nen/a inscrit i Campus CEME 2022