Un equip de 4 esportistes del Club Esportiu va participar el passat dia 2 de febrer a la Duatló per Equips Campionat de Catalunya que es va celebrar a la localitat de El Prat de Llobregat

Atenent que aquesta es una competició per equips, el CEME amb l’Eloy, Eliseo, Joan i el Carles, van haver de fer la prova junts tota la cursa, cosa que obliga a fer pinya com equip. Després de fer un bon esmorzar en grup per tal de carregar “piles” i posar-ses al dia de competicions i entrenaments, l’equip va prendre la sortida a les 12:03 hores
En el primer tram de la cursa, un circuit de 5 kms. a peu van sortir una mica ràpids i això els va obligar a frenar una mica per no trencar “el motor”, tot i això aquest tram el van fer a un ritme més que bo.
En la segona part de la prova amb 20 kms. amb la bicicleta de carretera el protagonisme se’l va emportar el Carles que va tirar del grup amb força de la resta de l’equip.
En la tercera i darrere secció de la prova, un circuit de 2,5 kms. a peu que es va fer a bon ritme, els va permetre acabar la competició en un temps total de 01:20:00.