Carregant Esdeveniments

El proper dia 24 d’Abril de 2022, a les 10h hores, es realitzarà la I Cursa Mossos dEsquadra Badalona – La Lucha de Abril a la ciutat de Badalona i serà solidària en benefici de l’Universitat Autònoma de Barcelona que duu a terme la investigació Paraparèsia Espàstica del Tipus 52, malaltia que pateix l’Abril.

La cursa constarà d’una cursa-marxa OPEN i posteriorment es faran les curses KIDS

Aquesta acció solidària està organitzada conjuntament per l’Àrea Bàsica Policial de Badalona, La Lucha de Abril, el sindicat SAP-FEPOL, el Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME) i BS Events. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i diverses entitats esportives i empreses que s’hi ha volgut sumar desinteressadament.

L’Abril és l’única afectada per Paraparèsia Espàstica del Tipus 52 a tot el territori espanyol, i pel que fa a la resta del món, en total, només existeixen 45 casos. Per a poder investigar aquesta malaltia, el Sr. Merino va constituir l’Associació “La Lucha de Abril” amb la finalitat de promoure la captació de fons per la investigació en l’esmentada malaltia, i que s’està fent a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta d’una investigació pionera al món.

Us podeu inscriure a l’enllaç següent

https://bsevents.cat/cursamossosbdn

Més informació als links següents (passeu per sobre de les paraules per accedir-hi)

info

noticia

informació