El dissabte dia 22/06/2019 es va realitzar la sortida per realitzar dues immersions a la zona de Platja d’Aro de la Secció Subaquàtica del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra.

Ens vam torbar al centre Divers-diving de Platja d’Aro on la gent del centre amb el Siscu al capdavant ens van donar totes les facilitats possibles per sentir-nos a gust i amb un tracte excel·lent. Així doncs, uns quants components del club vam realitzar les immersions de la Llosa del mig i La Roca Roja, immersions entre 10 i 30 metres de profunditat plenes de vida.

La primera immersió a la Roca Roja va coincidir amb una mar plana que, tot i estar l’aigua una mica freda per alguns, va suposar una bona visibilitat i uns 40 minuts d’immersió tranquil·la i relaxant on es van veure llagostes, morenes, nudibranquis i altra fauna.

En la segona immersió a la Llosa del mig vam tenir una mica de corrent però va ser una immersió espectacular, amb grans bancs de barracudes, molts nudibranquis, llagostes, morenes, etc. Una gran immersió d’aproximadament una hora amb petits valls i arcs submarins per on passar i on veure molta microfauna.

Gran jornada i bon ambient en un dia ideal per les bombolles que esperem repetir ben aviat!

Us esperem a tots!!!

Secció d’Activitats Subaquàtiques
Club Esportiu Mossos d’Esquadra