Excel·lents participacions de la Natàlia Camps a les proves de la Copa Espanya i el Campionat de Catalunya de Bikejoring.

El Bikejoring es tracta d’una modalitat del muíxing i la Natalia Camps es tota una especialista.

En la seva participació a Plans de Sió (Lleida) dins de la Copa Espanya, va aconseguir la primera posició categoria Veterana i segona posició absoluta a la classificació femenina de la prova. En la modalitat de gos i patinet va obtenir la tercera posició en la categoria mixta

En la seva participació a la Pobla de Cervoles (Leida) en aquest cas dins del Campionat de Catalunya, en una competició que es fa a dues mànigues, el primer dia en bikejoring va aconseguir una 1a posició veterana i absoluta amb el 4rt millor temps de la general darrera el podi masculí però en patinet, a 500m de la sortida, una caiguda va deixar a l’equip fora del Campionat

En la següent prova de la Copa d’Espanya a Terol, tot i que encara no estava plenament recuperada de la caiguda en la prova anterior, 1a posició veterana i 3a de la calssificació absoluta femenina.

Finalment els dies 7 i 8 Desembre en la prova del Campionat d’Espanya celebrada a a Boborás (Ourense) torna a fer-se amb la 1a posició categria veteranes, 4a. a la classificació femenina i 15a. de la General Absoluta.