Els dies 15,16 i 17 d’octubre es van celebrar amb seu a La Pobla de Mafumet (Tarragona) una edició dels RANKING GAMES prova que es diputa en la modalitat per equips d’entre 4-6 persones en la que els membres de cada delegació competeixen en 7 modalitats esportives (basquet 3×3 – cursa 5 kms. – pàdel – tennis taula – natació – btt i sogatira).
L’equip del CEME format per a participar en aquest jocs esportius corporatives estava format per l’Eugeni, Santi, Benet, Rafa, Xavi i el Carles. Aquest ultim en el primer partit de la primera de basquet 3×3 va partir una lesió d’importància que el va deixar fora de la seva participació a aquest esdeveniment esportiu, motiu pel que l’equip es va veure reduït a 5 integrants.

Els resultats finals malgrat aquesta circumstància els podem considerar de molts bons, així en la cursa, el tennis taula i la prova de BTT els nostres representants van aconseguir la primera posició (3 de 7) en natació van quedar en 4rta. posició mentre que en les tres altres disciplines (padel, basquet i sogatira) no van poder passar de la fase de grups. El CEME amb aquests resultats va fer-se amb la segona posició absoluta en aquests jocs esportius

Felicitem a tots els integrants de l’equip i a la vegada donem molts ànims al Carles en aquest procés de recuperació.