Raül Torras soci del club va participar aquest passat cap de setmana a l’Open Trophy de Chimay de Motociclieme a Bèlgica (prova del campionat IRRC i BENELUX) en correspondre a una invitació que li va fer arribar l’equip Optimark en la que em convidaven a córrer i ho va fer amb 2 motos: una 600 per les categories de Supersport i, una 1000 per les de Superbike.

Dissabte va participar en vuit sessions de qualificació de 25 minuts, prenem part finalment el diumenge en 2 curses de Supersport del campionat BENELUX i les 2 curses de Superbike del IRRC (les curses més importants).

Vaig firmar un 11è lloc en Supersport BENELUX i un 16è en Superbike IRRC, que en paraules seves valora molt positivament, atès que va competir guardant un marge de seguretat per evitar patir alguna caiguda.

El Circuit de Chimay celebrava el 95è aniversari de la cursa… la qual es va iniciar com a “Circuit des Frontieres” l’any 1926!!! I des de que es va crear el campionat IRRC, el Raül Torras ha estat el primer pilot català – espanyol en participar-hi en una prova !!!