PROTECCIÓ DE DADES:
EL CLUB ESPORTIU MOSSOS D’ESQUADRA esta adaptant la Política de Privacitat a la nova normativa europea de Protecció de Dades de Caràcter Personal regulada pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) que va entrar en vigor el passat 25 de maig de 2018, que vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per això, al costat de cadascun dels formularis de recolliment de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar al CLUB ESPORTIU MOSSOS D’ESQUADRA, farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cadascun dels casos, informant-lo de la responsabilitat del fitxer creat, l’adreça del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, la finalitat del tractament i la no comunicació de les dades a tercers en el seu cas. Així mateix, EL CLUB ESPORTIU MOSSOS D’ESQUADRA informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials a cada moment.

 

Galetes

La política de privadesa explica els principis pel que respecta a la recopilació, el processament i l’emmagatzematge de la informació. Aquesta política explica específicament com nosaltres, els nostres col·laboradors i usuaris dels nostres serveis implementem galetes, així com les opcions que teniu per controlar-les.

Què són les galetes?

Les galetes són petits fragments de dades, emmagatzemats en fitxers de text, que s’emmagatzemen en l’ordinador o un altre dispositiu quan les pàgines web es carreguen en un navegador. S’utilitzen àmpliament per a ‘recordar’ a vós i les vostres preferències, ja sigui per a una sola visita (mitjançant una ‘galeta de sessió’) o per a múltiples visites repetides (utilitzant una ‘galeta persistent’). Asseguren una experiència consistent i eficient per als visitants, i realitzen funcions essencials com permetre que els usuaris es registrin i romanguin connectats. El lloc que visiteu pot establir galetes (conegudes com ‘galetes d’origen’) , o per tercers, com aquells que serveixen contingut o proporcionen serveis de publicitat o anàlisi del lloc web (‘galetes de tercers’).

Galetes definides en el nostre lloc web

Utilitzem galetes per a diversos propòsits diferents. Algunes galetes són necessàries per raons tècniques; alguns permeten una experiència personalitzada tant per als visitants com per als usuaris registrats; i alguns permeten la visualització de publicitat de xarxes seleccionades de tercers. Algunes d’aquestes galetes poden configurar-se quan es carrega una pàgina, o quan un visitant realitza una acció particular (per exemple, en fer clic al botó ‘m’agrada’ o ‘segueix’ en una publicació).

A continuació es descriuen les diferents categories de galetes establertes per WordPress.org, amb exemples específics detallats en les taules següents. Això inclou el nom i propòsit. Certes galetes solament es configuren per als visitants connectats, mentre que unes altres es configuren per a qualsevol visitant, i es marquen a continuació com correspon. Quan una galeta solament s’aplica a subdominis específics, s’inclouen en la capçalera corresponent.

Estrictament necessari: Aquestes són les galetes que són essencials perquè WordPress.org realitzi funcions bàsiques. Aquests inclouen el necessari per permetre que els usuaris registrats s’autentiquin i realitzin funcions relacionades amb el compte.

Funcionalitat: Aquestes galetes s’utilitzen per emmagatzemar les preferències establertes pels usuaris, com el nom del compte, l’idioma i la ubicació.

Rendiment: Les galetes de rendiment recopilen informació sobre com els usuaris interactuen amb els llocs web allotjats a WordPress.org, incloses les pàgines que més es visiten, així com altres dades analítiques. Aquests detalls solament s’utilitzen per millorar el funcionament del lloc web.

Seguiment: Aquests estan configurats per a xarxes de tercers confiables (per exemple, Google Analytics) per a rastrejar detalls com el nombre de visitants únics i les pàgines vistes per ajudar a millorar l’experiència de l’usuari.

Contingut de tercers / incrustat: WordPress.org utilitza diferents aplicacions i serveis de tercers per millorar l’experiència dels visitants del lloc web. Aquestes inclouen plataformes de mitjans socials com Facebook i Twitter (mitjançant l’ús de botons per compartir), o contingut incrustat de YouTube i Vimeo. Com a resultat, aquestes cookies poden ser establertes per aquests tercers i utilitzades per ells per rastrejar la teva activitat en línia. No tenim control directe sobre la informació que es recopila amb aquestes cookies.