Per contactar amb el coordinador de la secció: volei@ceme.cat

Darreres notícies

  Properes activitats

  No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

  La secció de volei neix fa 4 temporades fruit de la passió que aquest esport desperta entre diverses mosses que ja havien jugat tan a volei pista com a voley platja.

  Inicialment l’equip el formen noies de diferents nivells, diferents destinacions, diferents graus però amb un ànim comú, aprendre a jugar a volei pista i gaudir mentre practiquen aquest esport.

  Poc a poc es forma un equip consolidat i amb un nivell cada cop més homogèni. Durant les dues primeres temporades, l’equip no participa en cap esdeveniment, simplement entrena per conèixer l’esport i consagrar-se com a equip.

  La noticia de la creació del primer equip de volei pista del Club Esportiu Mossos d’Esquadra i el bon ambient que envolta els entrenaments fa que les ganes i la il·lusió per participar de l’equip es vagi contagiant a nous fitxatges. És en aquet moment en que la secció de volei, s’obre als nois i es converteix en una secció mixte.

  Ha estat sobretot durant aquesta darrera temporada (2014-2015) que l’equip ha participat en diverses competicions tant de volei pista com de volei platja, destacant: els Mundials de Policies i Bombers de Belfast, els Europeus de Policies i Bombers de Brusseles, el torneig de Volei 6×6 mixte Claror Marítim (dues edicions), el Torneig benefic Sagrat Cor de Barcelona (Segon classificat) i el Beach Voley Around the World celebrat a Mallorca, entre d’altres.

  De cara la próxima temporada, la secció té la voluntat de crèixer, millorar i sobretot seguir gaudint del volei pista!!

  Ofertes destacades per a socis CEME

   
  • DiRDiR
   Oferta per a socis CEME i NOVA OFERTA per parelles de socis que ara tenen possibilitat acollir-se a oferta DIR.
   Veure oferta
  • Team SigniaTeam Signia
   Trobaràs disponible a la botiga online tota la equipació oficial del CEME per a practicar el teu esport. Consulta el codi d’accès.
   Veure oferta