Per contactar amb el coordinador de la secció poseu-vos en contacte amb el ceme

Properes activitats

There are no upcoming esdeveniments at this time.

La secció de vòlei del CEME va néixer amb la finalitat de promoure aquest esport dins el nostre col·lectiu.

Si bé inicialment l’equip estava format exclusivament per companyes, amb el transcurs dels anys la secció ha anat evolucionant i ara està integrada per nois i noies amb un denominador comú, l’estima per aquest esport.

Com a secció representem al CEME en esdeveniments i tornejos de vòlei i, a més, aspirem a organitzar tornejos per divulgar aquest esport entre el Cos de Mossos d’Esquadra.

Heu de saber que entrenem setmanalment al pavelló del Complex central Egara. Els entrenaments estan oberts als membres del CEME interessats en aquest esport i en gaudir de bones estones. Tant si voleu iniciar-vos en la pràctica del vòlei, com si voleu millorar el vostre nivell, trobareu un lloc entre nosaltres.
No importa si prefereixes el vòlei platja o ets més d’indoor, els entrenaments que fem et faran créixer tècnicament envoltat del millor ambient.

La temporada 2021-2022 entrenem les tardes de dimecres, de 17.00 a 19.30h.
Si estàs interessat en conèixer-nos i entrenar amb nosaltres, contacta prèviament amb el CEME i et facilitaran les nostres dades de contacte.

Ofertes destacades per a socis CEME

 • Farmàcia OrigenFarmàcia Origen
  Acord de col·laboració amb la Farmàcia Origen, especialitzada en suplementació pels esportistes Ofereixen al socis i sòcies del club descomptes exclusius en modalitat de compra on line i presencial. Gràcies a la seva formació especialitzada en esport i Psiconeuroinmunologia (PNIE), així com el seu currículum esportiu, assessoren de manera integrativa i donen pautes d’alimentació ...
  Veure oferta
 • DiRDiR
  Oferta per a socis CEME i NOVA OFERTA per parelles de socis que ara tenen possibilitat acollir-se a oferta DIR.
  Veure oferta
 • A+SportsA+Sports
  Acord amb la Clínica Esportiva Asports, que ofereix als socis del Club Esportiu Mossos d’Esquadra, un Estudi Biomecànic 3D totalment GRATUÏT.
  Veure oferta
 • Team SigniaTeam Signia
  Trobaràs disponible a la botiga online tota la equipació oficial del CEME per a practicar el teu esport. Consulta el codi d’accès.
  Veure oferta